Op 30 juni 2019 hebben we ons YoungSeven seizoen feestelijk gesloten met een actief en gezellig programma. De dag begon om 14.00 uur bij recreatiepark De Luwe Stek in Heerhugowaard. Na wat gedronken te hebben, zijn we in de kano’s gestapt en hebben we een prachtig rondje gemaakt! Het was prachtig weer en onderweg kwamen we dan ook veel bootjes tegen. Na het varen hebben we gemidgetgolfd op het park. In de tuin van de pastorie van De Noord hebben we de dag afgesloten met zelfgebakken pannenkoeken en een toetjesbuffet! Het was een zeer geslaagde dag!

Twee van onze stuurgroepleden, Karin en Linda, hebben 30 juni afscheid genomen van YoungSeven. Karin is oprichter geweest van YoungSeven, zij heeft 8 jaar geleden de stuurgroepleden bij elkaar gebracht. Dit heeft zij o.a. gedaan, omdat zij het belangrijk vindt dat de kerk er niet alleen is voor oudere mensen. Zij vindt, dat de kerk moet laten zien, dat ze ook betrokken is bij jongeren, door activiteiten aan te bieden in een ongedwongen sfeer en aangepast aan de leefwereld van jongeren. Zo kan zij de verbinding in stand houden en jongeren in contact brengen met het geloof op een wijze die past bij hun leefwereld. Linda zit er al vanaf het begin bij, de reden dat zij stuurgroeplid werd bij YoungSeven is, omdat zij het belangrijk vindt om jongeren te verbinden met elkaar, in de hoop dat daar waardevolle vriendschappen en contacten ontstaan. Nu, acht jaar verder, kunnen we zeggen dat, wat beiden zo belangrijk vinden, mede dankzij hen gelukt is. YoungSeven is een veilige, hechte, warme, open en gezellige groep waarin jongeren vriendschappen sluiten en door middel van onze activiteiten kennis van en verbinding krijgen met het geloof. YoungSeven is enkele jaren geleden zelfs met een Award beloond!

YoungSeven gaat volgend jaar gewoon door, maar we zullen Karin en Linda enorm gaan missen. Namens de stuurgroepleden en de jongeren, heel erg bedankt, Karin en Linda, voor de afgelopen acht jaar!

Ben je benieuwd welke activiteiten we het afgelopen jaar hebben gedaan en welke activiteiten het komende jaar gaan

Wij wensen iedereen een prettige zomer!

Groetjes,

Het YoungSeven team!

Vorige