Deze activiteit was op zondagmiddag 17 november 2018.

Op 17 november 2018 hadden we weer een activiteit van YoungSeven!
Dit keer gingen we met elkaar onderzoeken wat de voornamen betekenen van de jongeren, welke heilige daarbij horen en waarom ze die naam van hun ouders hebben gekregen.
Een naam is heel bijzonder en persoonlijk. Veel sterren zoals Linda de Mol, Wendy van Dijk en Chantal Janzen maken een magazine met een foto van zichzelf en voornaam groot op de cover!
Na de zoektocht wat ieders naam betekent, hebben de jongeren een cover gemaakt over zichzelf, met groot hun foto en naam erop. Daarnaast met pakkende teksten zodat de lezer nieuwsgierig wordt naar de inhoud van hun blad. De cover hebben we daarna ingelijst in een fotolijst.
Het resultaat is prachtig en veel jongeren waren trots op hun werk!
De avond werd afgesloten door pastor Tilma en Moltzer in de kerk bij het doopvont. De jongeren schreven onder andere hun naam op een blad, de hand van God. Dit om de avond symbolisch af te sluiten.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en ben je na het lezen van deze tekst enthousiast geworden, kom een keer kijken bij een van onze volgende activiteiten!
Lijkt het je leuk om vrijwilliger te zijn bij YoungSeven, mail dan vrijblijvend met het secretariaat en wie weet kunnen we een keer kennis maken!
Ben je na dit alles nieuwsgierig geworden naar YoungSeven, kijk dan verder op onze vernieuwde website.

Bekijk de foto’s.

Vorige