Vanaf september 2012 worden de jongeren extra belangrijk in onze parochies! Samen met alle parochies uit de regio Schagen is er een spectaculair programma in elkaar gezet speciaal voor jongeren van 12 tot 18 jaar: YoungSeven. De activiteiten lopen uiteen van survivallen tot mensen helpen of het lopen van een ware pelgrimstocht.

Voor al deze activiteiten is natuurlijk ook geld nodig. U kunt – als u onze jongerenactiviteiten wilt steunen – een vrijwillige bijdrage overmaken naar bankrekening NL25 RABO 0145 0583 52 t.n.v. J.Kerckhaert o.v.v. donatie YoungSeven. (J. Kerckhaert is onze penningmeester).

Wij zijn u dankbaar voor elke financiële bijdrage!

U kunt ook lid worden van YoungSupport, als u ons wilt sponsoren voor €50,- per jaar. U ontvangt dan in ruil daarvoor een toepasselijke spaarpot en wij nodigen u aan het eind van het seizoen uit voor een gezellige avond met hapjes en drankjes, waar wij tevens zullen vertellen wat we allemaal met en voor de jongeren gedaan hebben.

Geef u nu op voor YoungSupport en steun YoungSeven. U kunt dit doen via e-mail naar secretariaat@youngseven.nl (vermeld duidelijk uw naam en adres).