Vrijdagavond 22 maart 2019

Bekijk alle foto’s

Opnieuw deden alle vormselgroepen van onze regio weer mee met het superleuke, creatieve, soms wonderlijke Sirkelslag Young. Dit jaar alweer voor de 7e keer. We mochten weer gebruik maken van de Titus Brandsmaschool in Middenmeer, waardoor we dit jaar voor het eerst met alle groepen tegelijk Sirkelslag konden spelen. Dat betekende in de praktijk met acht spelgroepen, totaal bijna 90 deelnemers! Opnieuw heel veel dank dus aan de Titus Brandsmaschool in Middenmeer!
Dit jaar waren de spellen verbonden aan het bijbelverhaal over Jozef, een van de zonen van Jakob, die veel wonderlijke zaken meemaakte. Klaas van Kruistum vertelde het verhaal op een vlotte manier en tussendoor kregen de tieners allerlei opdrachten. Na een avond vol gezelligheid toog iedereen weer huiswaarts om nog heerlijk na te genieten tijdens een welverdiend weekend!
Het YoungSeven-team is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij willen dan ook met name tegen de (ouders van de) nieuwe vormelingen zeggen: Kijk regelmatig op onze website www.youngseven.nl onder het kopje ‘activiteiten’ of het nieuwe programma er al op staat.
Als het er nog niet op staat, klik dan eens door naar de verslagen en foto’s van eerdere activiteiten. Je krijgt dan een goed beeld van wat we zoal doen.
Zodra het nieuwe programma erop staat, kun je je aanmelden voor de superleuke openingsactiviteit na de zomer en uiteraard ook meedoen met alle volgende activiteiten, als je wilt.
Wij zouden het héél leuk vinden als je weer komt, want daarvoor doen we het allemaal tenslotte! Voel je dus van harte welkom!

Groetjes van het team
Van YoungSeven!

Vorige