Op vrijdagavond 16 januari hebben we met de jongeren van YoungSeven genoten van een mooie film op groot scherm. Na drie filmtrailers hebben we gestemd welke film we gingen kijken: het werd Blended.

Blended is een Amerikaanse filmkomedie uit 2014, met Adam Sandler en Drew Barrymore in de hoofdrol. Na een rampzalige blind date spreken de alleenstaande ouders Lauren (Barrymore) en Jim (Sandler) af dat ze elkaar nooit meer gaan zien. Maar als ze bij toeval dezelfde droomvakantie boeken, zitten zij en hun kinderen een week lang met elkaar opgescheept in een luxe Afrikaans safari-resort.

Op de lekkere lounge-banken, met chips, popcorn en fris, heeft iedereen genoten van deze zeer grappige, romantische en ontroerende film. Heerlijk melig en we hebben dan ook flink gelachen. Het humoristisch effect wordt nog versterkt door de rollen van de knotsgekke Afrikaanse animators en de cynische opmerkingen van de kinderen die elkaar rauw lusten. Maar ook een film over respect, verder kijken dan je eerste indruk en het beste ervan maken.

Een heerlijke feel good-avond… kortom weer een geslaagde Young Seven avond!

Vorige